Minőségi termékek · 1-2 napos szállítás, 30.000 Ft felett ingyenesen · Ügyfélszolgálat: +36(30)507-7908

Zebra

Zebra

(0 termék)

A Zebra egy japán írószergyártó cég, amely 1914-ben alakult. A cég számos népszerű írószert gyárt, köztük golyóstollakat, filctollakat, ceruzákat és tintákat. A Zebra termékei világszerte népszerűek, és számos díjat nyertek már.

A Zebra magyarországi forgalmazója a Pannon-Uni Kft. A cég a magyarországi piacon is számos népszerű Zebra terméket forgalmaz, köztük a Sarasa Clip golyóstollat, a Sarasa Gel filctollat és a Zebra Mildliner filctollat.

A Zebra márkanév a "Zebra" állatról származik. A cég alapítója, Riichi Kawai úgy vélte, hogy az írószerek olyanok, mint a zebra: egyszerre elegánsak és praktikusak. A cég neve tükrözi ezt a filozófiát. A Zebra márkanév Magyarországon is jól ismert.

A Zebra és az Uni írószergyártók hasonlóak abban, hogy mindketten japán cégek, amelyek számos népszerű írószert gyártanak. Azonban vannak néhány kulcsfontosságú különbség is a két cég között. A Zebra termékei általában megfizethetőbbek, mint az Uni termékei. A Zebra termékei szintén gyakran élénkebb színekben kaphatók, mint az Uni termékei.

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS